Gaaf produkt: DIGI XS

by Rikkert Walbeek on 12 January, 2007

logo_digixs.gifZo af en toe loop ik tegen een nieuw product aan waarvan ik denk “Dat ik dat zelf niet heb bedacht!” De DIGI XS is zo’n product.

Als verkoper bij de klant aan tafel zitten en digitaal je contract opmaken met de klant wat vervolgens direct wordt omgezet in een Word of PDF document en vervolgens, via je mobiele telefoon, naar bijvoorbeeld je kantoor wordt verstuurd. Inclusief de handtekening van de klant!

Middels een digitale pen en digitaal papier is dit nu mogelijk. Gaaf, zou ik zo zeggen! Want dat kan een hoop tijd en administratie schelen. Je kunt als verkoper ook gebruik maken van het ‘momentum’ en de klant direct laten tekenen waarna de afhandeling ook direct in gang wordt gezet. Het getekende contract stuur je namelijk direct naar kantoor alwaar je collega’s er meteen mee aan de slag kunnen.DIGI XS geeft de volgende voordelen:

• Ieder buiten kantoor gemaakt document direct tot uw beschikking
• Kostenbesparing op medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de verwerking en invoer van informatie
• Minder tijd en energie bij het binnenhalen van informatie van uw buitendienstmedewerkers
• Meer controle over de activiteiten van uw buitendienstmedewerkers
• d.m.v. XML-koppeling direct inlezen in uw erp-systeem van bedrijfskritische gegevens.

Hoe werkt DIGI XS?

• De DIGI XS schrijft als een “normale”pen, op speciale kladblokken (standaard) of klantspecifieke formulieren (optioneel)
• Na beëindiging van een gesprek of notitie verzendt de DIGI XS via een gewone mobiele telefoon (met Blue Tooth) de informatie naar het DIGI XS internet-platform.
• Het DIGI XS internet-platform converteert de handgeschreven tekst in een Word- of PDF-bestand .
• Het DIGI XS internet-platform verzendt de gecreeerde documenten automatisch naar vooraf gedefinieerde emailadressen, of verzendt de ingewonnen gegevens via een XML-koppeling naar uw bedrijfsnetwerk

harry van der meijden January 15, 2007 at 11:25

Wij zijn actif op het gebied van kunststof kozijnn en zijn recent benaderd door DIGI XS. Na een pilot met 3 buitendienstmedewerkers die zeer succsvol is verlopen, hebben wij inmiddels besloten om onze gehele buitendienst (bestaande uit ruim 20 medewerkers) te voorzien van een digitale pen en een gedigitaliseerde koopovereenkomst.

Hierdoor kost het veel minder moeite om rapportages (bezoekverslagen) dagelijks binnen te halen en hebben wij onmiddelijk, na ondertekening door de klant, de beschikking over een digitale versie van de gesloten koopovereenkomsten in PDF-formaat, zodat wij direct kunnen anticiperen; inkoop materialen en planning van de montage.

Over de begeleiding van DIGI XS kunnen wij alleen erg tevreden.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: