Gratis sales boek: Het rode boekje voor verkopers

by Rikkert Walbeek on 24 September, 2012

Salesboek Het rode boekje voor verkopers Jeffrey GitomerEén van de betere salesboeken, ‘Het rode boekje voor verkopers‘ van Jeffrey Gitomer, is nu ook verkrijgbaar als betaalbare paperback. De originele luxe uitvoering besprak ik al eerder. Wat mij betreft een must-read voor iedereen die sales als haar of zijn vak ziet.

In samenwerking met de Uitgeverij Pearson mag ik twee exemplaren weggeven.

 

Jeffrey Gitomer weet als geen ander op een prettige manier de vinger op de zere plek te leggen. Dat doet hij middels vele presentaties over sales als ook in zijn boeken.

Het rode boekje voor verkopers leest prettig en haalt precies die onderwerpen aan mij als lezer aanzetten tot verder nadenken over mijn vak. Bovendien moet ik zelf steeds weer glimlachen om de manier waarop hij zaken beschrijft en voorziet van praktijkvoorbeelden.

Er liggen bij Pearson twee paperbacks klaar. Wil jij er één ontvangen? Stuur mij deze week een email en vertel me wat het salesvak voor jou zo bijzonder maakt. De twee reacties die mij het meest aanspreken krijgen het boek gratis toegezonden!

 

Naschrift 28 september 2012: Ellen Bakker en Débora López zijn de winnaars geworden. Zij wisten mij het meest te overtuigen wat sales voor hen zo bijzonder maakte. Uitgeverij Pearson zal hen beide ‘Het rode boekje voor verkopers’ toezenden. De overige 14 deelnemers krijgen als dank voor hun bericht mijn eigen boekje Sales Bijdehand toegezonden.

Marit January 10, 2017 at 10:59

Ik wil dit boek heel graag kopen als kado voor iemand maar ik kan het nergens meer krijgen. Weet iemand hoe ik hier aan kan komen?

Bedankt alvast!

Rikkert Walbeek January 10, 2017 at 11:04

Je kunt de Engelstalige versie nog wel kopen, Marit.
En anders zijn er op marktplaats nog 2e hands exemplaren te vinden.

succes, Rikkert

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: