Sales Bijdehand is jarig

by Rikkert Walbeek on 26 November, 2009

salesbijdehand-frontcover

Vandaag is het precies een jaar geleden dat mijn boek Sales Bijdehand uitkwam. Tijd voor een klein feestje, tijd om zaken even te overzien en natuurlijk ook tijd voor een mooie aanbieding! Met December als ultieme cadeaumaand in het vooruitzicht hoeft u niet langer te zoeken naar een leuk cadeau .

Sales Bijdehand is inmiddels al bijna 3000 maal gedownload. Hoewel ik natuurlijk wel had gehoopt dat het gratis downloadbaar maken van mijn boek zou gaan lopen had ik vooraf nooit op dit aantal durven rekenen.

Die downloads hebben al de nodige publiciteit opgeleverd. En nog belangrijker, het heeft me ook een hele hoop nieuwe contacten en leads opgeleverd. Dat is dan ook direct het antwoord op de vraag waarom het mijn boek als eBook gratis weggeef!

Nu, een jaar na introductie, lijkt het me dan ook niet meer dan redelijk om een mooie feestaanbieding te doen. Sales Bijdehand is de rest van 2009 te koop voor slechts € 9,99 (inclusief BTW en verzending).

Denk ook eens aan het kerstpakket of als pakkend eindejaarsgeschenk voor werknemers en/of klanten.  Misschien wilt u de boeken wel gesigneerd hebben? Dat kan natuurlijk ook.

En natuurlijk blijft het ook gewoon gratis te downloaden.

Niels Buijs November 26, 2009 at 17:19

Gefeliciteerd Rikkert! Bedankt voor je boek, het heeft me enorm geinspireerd!

Ik hoop de komende jaren nog meer van je te lezen want alles is zo herkenbaar en ZO bruikbaar!

Een echte salesman! Klasse!

Maikel November 27, 2009 at 11:25

Gefeliciteerd! Graag sluit ik me aan bij de opmerking van Niels Buijs.

Als student commerciele economie heb ik door je boek + blog eindelijk een duidelijk beeld van het salesvak gekregen. Je hebt me enthousiast gemaakt om bewust voor het salesvak te kiezen.

Ik ben nu bijna aan het eind van mijn studie en nu ik terug kijk is het erg jammer dat de opleiding (in mijn ogen) zo weinig aansluit op de praktijk van sales. Dit is uiteraard erg vreemd voor een studie waarbij meer dan de helft van de studenten in het salesvak terecht komt. Erger nog, ik heb de indruk dat de meeste studenten ambities in marketing&marktonderzoek hebben(prima natuurlijk). Toch rollen ze het salesvak in zonder er bewust voor te kiezen.

Tuurlijk hebben we hier en daar een cursus onderhandelen, telefonische acquisitie en solliciteren, maar het grootste deel is marketing, marktonderzoek en plannen schrijven. Ik heb het gevoel dat er toch nog iets mist.

Voor mij persoonlijk heeft je boek wat gaten in mijn opleiding kunnen opvullen. Nu snel nog wat plannen gaan schrijven om af te studeren en dan kan ik eindelijk wat gaan doen!

Lang verhaal kort:
Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Maikel

Rikkert Walbeek November 27, 2009 at 21:54

Dank jullie wel Niels en Maikel!
Heel erg mooie complimenten.
Wow!

groet, Rikkert

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: