SalesVlog.nl, platform voor video’s over sales

by Rikkert Walbeek on 1 December, 2016

SalesVlogSalesVlog.nl is een nieuw initiatief dat ik afgelopen zomer, samen met Jan Willem Seip, ben gestart. Het is een platform voor Nederlandstalige video’s over sales. SalesVlog.nl is dé centrale plek waar je heel veel video’s over sales vindt van veel verschillende sales specialisten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Jos Burgers, Jan van Setten, Edo van Santen, Victor Bonke, George van Houtem, Fius van Laar of Carola Rodrigues om er zo maar een paar te noemen.

Veel salesspecialisten maken vandaag de dag video content maar worden zij wel door iedereen gevonden? Zo zijn er ook veel mensen die op zoek zijn naar filmpjes over commercie die daarvoor ‘het hele internet’ af zoeken. Zo is SalesVlog.nl ontstaan, simpelweg vraag en aanbod bij elkaar brengen.

De video’s zijn opgedeeld in 7 hoofdcategorieën om het zoeken zo overzichtelijk te houden. Daarnaast kun je natuurlijk heel makkelijk op jouw eigen gekozen trefwoord zoeken. We blijven constant nieuwe video’s toevoegen.

Voor zowel de salesspecialisten als de bezoekers is het kosteloos. Waarop natuurlijk direct de vraag volgt hoe ons verdienmodel in elkaar steekt. Wel, in de huidige vorm proberen we onze kosten terug te verdienen middels enkele advertenties. We zijn aan het bekijken hoe we in het verlengde van hetgeen er nu staat extra inkomsten kunnen genereren. Met als belangrijk uitgangspunt dat SalesVlog.nl in zijn huidige opzet gratis blijft voor iedereen.

Dus als je voortaan filmpjes over een sales onderwerp zoekt dan weet je nu waar je moet zijn. Via FaceBook  kun je ons volgen of meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang  zo geregeld een update van de nieuwste sales video’s.

Ben je zelf sales specialist en wil je dat we ook naar jouw video’s linken, neem dan contact met ons op.

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: