Kostenbesparing en productiviteit

Het grootste voordeel van een refurbished pc kopen is de kostenbesparing. Wanneer je een opgeknapte en gecertificeerde computer koopt, bespaar je vaak tot wel 50% in vergelijking met een nieuwe pc. Hierdoor kun je meer investeren in de groei van je bedrijf, waaronder het verhogen van je marketingbudget of het inhuren van nieuwe verkopers.

De besparing op hardwarekosten kan ook worden gebruikt om betere software aan te schaffen die bijdraagt aan een hogere productiviteit. Een verhoogde productiviteit leidt tot efficiëntere werkprocessen, wat uiteindelijk kan resulteren in een hogere omzet en winstgevendheid.

Minder downtime en technische problemen

Refurbished pc's worden uitgebreid getest en gecontroleerd voordat ze worden verkocht. Ze zijn dus betrouwbaar en vaak voorzien van een garantie. Door te kiezen voor een refurbished pc, verklein je het risico op technische problemen en downtime van je computersysteem.

Minder downtime betekent meer tijd om te focussen op je core business, zoals het benaderen van potentiële klanten, onderhouden van klantrelaties en sluiten van deals. Hierdoor helpt een betrouwbare, refurbished pc om de sales van je bedrijf te stimuleren.

Milieuvriendelijke keuze

Het kiezen voor een refurbished pc is ook een milieuvriendelijke keuze. Het hergebruik van elektronica vermindert de hoeveelheid elektronisch afval en de vraag naar nieuwe grondstoffen. Met de groeiende bewustwording over duurzaamheid en milieu zijn klanten tegenwoordig sneller geneigd om zaken te doen met bedrijven die investeren in milieuvriendelijke oplossingen.

Leestip van Sales is een vak: Kan humor helpen bij een verkoopgesprek?

Wanneer je deze duurzame keuze communiceert naar je doelgroep en klanten, kan dit helpen om je merkimago te verbeteren. Dit heeft een positieve invloed op de gesprekken met potentiële klanten en helpt om je sales te verhogen.

Flexibiliteit in specificaties

Refurbished pc's zijn verkrijgbaar in uiteenlopende specificaties, waarmee ze voldoen aan de eisen van verschillende bedrijfssectoren. Dit maakt het mogelijk om de meest geschikte computers te kiezen voor de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Het hebben van de juiste tools, zoals een refurbished pc die voldoet aan de eisen van je bedrijf, kan de productiviteit van je personeel verhogen. Dit leidt tot betere verkoopresultaten en helpt je om je bedrijf te laten groeien.

Een refurbished pc biedt zowel financiële als praktische voordelen voor jouw onderneming. Het kan de productiviteit van je personeel verhogen en je merkimago verbeteren. Deze factoren dragen bij aan het versterken van je sales. Overweeg de aankoop van een refurbished pc voor jouw onderneming en profiteer van de besparingen, betrouwbaarheid en milieuvriendelijke voordelen. Maak nu de keuze om een stap vooruit te zetten in de groei en ontwikkeling van je bedrijf.

Bron: GoGreen IT

Terug
Meest bekeken