Boek: Vloeken als Gordon Ramsay

by Rikkert Walbeek on 11 November, 2009

Vloeken als Gordon Ramsay

Ik heb ‘m nog maar net uit, “Vloeken als Godon Ramsay” van Michiel Hogerhuis. Wat een leuk boek! Leest echt heerlijk weg en is bijzonder vermakelijk. Nu moet ik wel zeggen dat ik ook al een fan ben van het TV programma van Gordon Ramsay. U weet wel,waarin hij in een week tijd een bijna failliete tent weer helemaal op de rit zet.

Gordon is 1 brok passie, enthousiasme en energie. In zijn geval ondersteunt hij dat met onophoudelijk vloeken. Dat zou geen ander passen, maar bij hem hoort het gewoon.

Dit boek laat nog eens zien hoe mensen en organisaties in beweging te krijgen. Daarbij is een eerlijk product de basis. En dat product wordt vervolgens vol overgave aan de klant verkocht. En daarna wordt het de klant naar de zin gemaakt, zodat klanten terug blijven komen. Simpel, dat is het.

Voor sales mensen die ingewikkeld (zijn gaan) doen een leuk boek om weer even met beide benen op de grond te komen door te lezen waar zakendoen in de basis op neer komt.

Eigenlijk interessant voor alle verkopers als peptalk. Een mooi verhaal over passie. Zeker weten dat veel zaken ook direct toepasbaar zijn in ons salesvak.

michiel November 29, 2009 at 15:31

Dank voor het enthousiasme. Leuk dat je het leuk vond. Ik schaf gauw jouw boek aan om dat eens te lezen.
groet
michiel (ps. auteur van vloeken als gordon ramsay)

Rikkert Walbeek November 30, 2009 at 8:50

Dank je wel Michiel.
Leuk dat je als auteur zelf reageert!

groet, Rikkert

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: