Boek voor op vakantie

by Rikkert Walbeek on 29 June, 2009

Alle 13 goedVan verkopers wordt vaak gezegd dat ze nauwelijks lezen, althans daar waar het hun eigen vakgebied betreft. Ik kan dat helaas alleen maar beamen. Maar laat ik dan een tip geven voor een lekker makkelijk leesbaar boek voor op vakantie. Gaat niet eens echt over sales.

Cor Hospes is marketing Goeroe en heeft reeds meer best-sellers op z’n naam staan. Zijn nieuwste boek ‘Alle 13 goed!’ gaat ook wel weer een zo’n succes worden. Een aanrader voor verkopers die op vakantie eens even rustig willen bijlezen maar al te zware kost willen voorkomen.

Het is een echt (internet) marketing boek. Maar wel 1 die zorgt dat je na afloop weer helemaal bij bent daar waar het de nieuwe marketing trends betreft in de online wereld. Het geeft een helder en begrijpelijk inzicht in alles wat Internet vandaag de dag te bieden heeft.

De link naar sales is natuurlijk dat al deze Internet ‘dingen’ de basis zijn voor Sales 2.0, mijn stokpaardje. Alleen zijn ze in dit boek vanuit een marketingoogpunt beschreven. Maar omdat marketing momenteel mijlenver op ons vooruit loopt daar waar het Internet betreft is het een prima boek om weer ‘bij’ te komen.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: