De headhunter en de dode bestuurder

by Rikkert Walbeek on 9 February, 2007

uitzicht-villa.bmpSamen met Rob van Wissen van DPSC ben ik een boek aan het schrijven. Geen boek over sales maar gewoon een spannend boek. Vandaag lanceren we onze website alwaar we een eerste indruk geven van ons boek “De headhunter en de dode bestuurder”.

Rob kwam een maand geleden bij me, met de vraag “zullen we samen een boek gaan schrijven?” Ja, dacht ik, laten wij ook een interessant business boek gaan schrijven….

Nee joh, gewoon een spannend boek, was het antwoord van Rob. Direct heb ik volmondig ja gezegd, Leuk, dat gaan we doen man! En diezelfde avond waren de eerste twee hoofdstukken geschreven. Om de beurt schrijven we 1 of 2 hoofdstukken.

 

Het is steeds weer spannend om te lezen hoe het verder gaat als Rob zijn hoofdstuk af heeft. Want het is voor ons beiden steeds een verrassing wat de ander heeft geschreven.

Samen hebben we een hoop lol met het schrijven. Dat is ook ons uitgangspunt, lol hebben. En dan zien we wel wat er verder allemaal van gaat komen.

Ook het 2e deel staat al in de steigers, “De headhunter en de dode duiker”. Wil je ons volgen kijk dan op: www.deheadhunter.nl

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: