Het Contourium

by Rikkert Walbeek on 27 April, 2007

contourium.bmpGisteren was ik op uitnodiging van Herman Meijer aanwezig op Het Contourium, met als ondertitel was “De schat in de markt”.

Het Contourium wordt door veel sales mensen bezocht wat het tot een bijzonder leuk evenement maakt. Het was een weerzien van oude bekenden en ook nieuwe inspirerende contacten opdoen.

Het voert te ver om u te vermoeien met een heel verslag van de dag maar twee presentaties wil ik wel graag delen. Namelijk die van Edwin Grim en die van David Bloch.

Edwin Grim had tot voor kort een belangrijke leidinggevende baan en heeft dat allemaal opgegeven om zijn eigen bedrijf op te gaan richten. Edwin gaat zich richten op beloningssnoepjes voor huisdieren. Het was het enthousiasme en de energie waarmee Edwin de hele zaal wist te boeien. Hij was compleet zichzelf en presenteerde daardoor heerlijk onbevangen. Aanstekelijk om naar hem te kijken en te luisteren.

David Bloch is vooral bekend als presentatie goeroe/trainer/coach. Gisteren presenteerde hij over ‘personal branding’. Los van het feit dat het gewoon heerlijk is om naar hem te kijken en te luisteren, gaf hij een aantal zeer waardevolle zaken mee. David weet als geen ander de zaal ademloos te boeien en bij zijn verhaal te betrekken. Ik heb al vele mensen zien presenteren de afgelopen jaren. Er zijn er echter maar weinigen die dat kunnen op het niveau van David. Mocht u ooit in de gelegenheid zijn hem ‘mee te maken’ pak die kans dan, al is het maar om het eens te hebben meegemaakt.

Al met al een erg leuke middag, goede presentaties en veel leuke en interessante mensen bij elkaar.

Comments on this entry are closed.

Previous post:

Next post: