Onze oorsprong

Ons platform is ontstaan uit pure liefde voor het salesvak. We zijn een team van gepassioneerde bloggers, elk met ervaring in verschillende facetten van sales. We hebben gewerkt in B2B en B2C settings, startups, grote bedrijven en alles daartussenin. We hebben ups en downs meegemaakt, geleerd van onze fouten, successen gevierd, en nu zijn we hier om al die leerervaringen met jou te delen.

Wat bieden wij?

We behandelen een breed scala aan onderwerpen, van basisprincipes en technieken tot geavanceerde strategieën en trends in de sector. We delen niet alleen de theoretische aspecten van sales maar ook praktische inzichten en bruikbare tips die je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse salesleven.

Onze filosofie

Bij Sales is een Vak, geloven we in constante groei en leren. Sales is meer dan alleen een transactie. Het is het vermogen om relaties te bouwen, behoeften te begrijpen, oplossingen te bieden en waarde te creëren. We zijn trots op onze missie om een steunpilaar te zijn voor degenen die streven naar excellentie in sales.

Sluit je bij ons aan!

Dus of je nu een beginnende salespersoon bent die zijn eerste stappen zet, een ervaren professional die op zoek is naar nieuwe inzichten, of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van sales, Sales is een Vak is er voor jou.

Welkom bij onze community. Laten we samen groeien en het saleslandschap veranderen, één blogpost tegelijk. Verkoop is immers niet zomaar een beroep. Het is een vak.

Het Team van Sales is een Vak